Alternate Text

Laten we samen The Office of the Future bezoeken

Het is duidelijk dat er nood is aan een nieuwe manier van werken. Niet alleen lopen we tegen de grenzen aan van het huidige model - er is een groot strategisch voordeel te behalen door de shift nu te maken naar een nieuw model. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk, waarin we hertekenen waar en hoe we werken.

Verschillende maatschappelijke ontwikkelingen of trends, zoals generatie Z op de werkvloer, mobiliteit, maar bijvoorbeeld ook meer burn-outs, leiden ertoe dat werkgevers zich meer moeten gaan focussen op het aanbieden van een ‘modern workplace’ aan hun werknemers. Dit is niet langer enkel een desk op kantoor, maar ook een home office of on-the-road office.

De evolutie en transformatie van de werkplek is erop gericht om een steeds diverser personeelsbestand alles te bieden wat ze nodigen hebben om hun volledige potentieel te kunnen ontplooien, betrokkenheid te creëren en samen te werken. Organisaties moeten werknemers voorzien van naadloze en veilige ervaringen die geen belemmering vormen voor productiviteit, inspiratie en het uitwisselen van ideeën.

HP heeft een ‘Office of the Future’ gebouwd, waarin we u graag willen uitnodigen om dit samen te beleven.

IT-Care nodigt u uit op een inspiratiebezoek op 22 oktober 2019 in Oostende.
Ontdek hoe design, security, co-creatie en mobiliteit zijn geïntegreerd in een future-proof werkomgeving.

Een sessie duurt ongeveer 2,5 uur en bestaat uit maximaal 6 personen.

Tijdens de sessie zal een expert van HP u een inspirerende presentatie over het kantoor van de toekomst geven. We maken ook tijd om informeel met elkaar van gedachten te kunnen wisselen. We zorgen voor een drankje en versnaperingen.

Lees hier meer over de toekomstige werkplek.
Reserveer hier uw plaats. First come first served.


Future office hp
ERROR. Controleer alle velden en probeer opnieuw.
Bedankt! Uw bericht werd verstuurd.