Alternate Text

Haal meer uit uw digitale tools

Haal meer uit de digitale tools die u al in huis hebt, en ontdek hoe Microsoft (Office) 365 u kan helpen om productiviteit, teamwork én werkplezier te verhogen. Savaco & IT-Care begeleidt u hierbij en speelt sterk in op de concrete digitale noden van uw organisatie. Klaar voor een digitale injectie? Contacteer ons!

Laat uw tools niet onbenut

Het is een vaak voorkomend fenomeen: bedrijven investeren in knappe applicaties en prijzige software, maar gebruiken vervolgens slechts één of beperkte onderdelen ervan. Dat is jammer, want zo blijft een groot deel van het potentieel van deze tools onbenut. Zo ook met Microsoft 365. Heel wat organisaties hebben vandaag al Microsoft 365-licenties in huis, maar vaak wordt slechts een fractie van de mogelijkheden gebruikt. Teams wordt bijvoorbeeld enkel gebruikt om te bellen, te chatten of te vergaderen. Maar Teams en Microsoft 365 bieden nog zo veel meer! Savaco & IT-Care helpt u daarom graag meer te halen uit de digitale tools die u al hebt. Ons einddoel: meer productiviteit, meer teamwork én meer werkplezier. Maak een afspraak.

Stimuleer teamwork

Microsoft Teams is zo veel meer dan online vergaderen, bellen en chatten. Het is dé hub voor teamwerk binnen Microsoft 365 en Office 365. Samenwerken aan documenten, kennis delen, ... het kan allemaal op één plek, waar u ook bent, en bovendien zonder in te boeten op privacy en beveiliging. Heel wat bedrijven en gebruikers hebben Teams leren kennen als vergadertool, maar is uw Teams-omgeving er klaar voor om ook op langere termijn teamwork te vereenvoudigen? Zijn gebruikers en gegevens wel goed beveiligd als ze van thuis uit werken? Kennen alle gebruikers de vele nuttige features? En zijn er duidelijke spelregels omtrent het gebruik van Teams? Een goede basisstructuur is essentieel. Savaco & IT-Care experts helpen u bij het opzetten hiervan. Ook krijgt u maximale ondersteuning op maat om meer te halen uit het Microsoft 365 platform. Maak een afspraak.

Boost uw productiviteit

Microsoft 365 is een breed productiviteitsplatform dat tal van nuttige apps omvat. Maar hoe kan u nu precies apps als Yammer, Forms of het Power Platform inzetten om efficiënter te werken? Haal meer uit uw Microsoft 365-omgeving met behulp van Savaco & IT-Care’s Microsoft 365 groeiprogramma. Onze experts reiken u inspiratie en inzichten aan om stelselmatig meer features en functies van uw productiviteitssuite te gaan gebruiken. Zo kan u uw investering rentabiliseren en de digitale transformatie binnen uw bedrijf versnellen. Maak een afspraak.

Stel uw eigen Microsoft 365 groeiprogramma samen

Kies de ideale formule voor uw organisatie, stel een mix samen van onderstaande packs en haal zo meer uit Microsoft (Office) 365:

Microsoft 365 Quickscan

Hoe maakt u op vandaag gebruik van uw Microsoft 365-licentie? Kennen uw gebruikers alle mogelijkheden en maken ze er gebruik van? Aan de hand van onze Microsoft 365 Quickscan kan u snel ontdekken hoe u meer kan halen uit uw Microsoft 365-omgeving. Meer details via afspraak.

Security & Governance Pack

Wanneer teams meer en meer virtueel worden, meer samenwerken vanop verschillende locaties en toestellen en steeds meer documenten delen, ook met externen, dan zijn security- en governance-instellingen van groot belang. Meer details via afspraak.

User Adoption traject

Efficiënt gebruik van een nieuwe IT-oplossing begint met begeleiding van de eindgebruikers. Onze experts zorgen ervoor dat ze deze oplossingen productief gebruiken door opleidingen te voorzien, best practices te delen en snel in te spelen op vragen. Meer details via afspraak.

Value Discovery Workshop

IT-technologie evolueert razendsnel en nieuwigheden zijn vaak nauwelijks nog bij te houden. We analyseren samen met u welke extra functionaliteit uw relatie met uw klanten nog verder kan versterken en versnellen. Meer details via afspraak.

Power BI Bootcamp

Savaco & IT-Care laat u kennis maken met de Power BI-technologie en werkt samen met u een eerste Power BI-rapport uit op basis van één bestaande dataset uit uw omgeving.

Power Platform Bootcamp

Het Microsoft 365-platform bevat ook krachtige tools waarmee u repetitieve acties en processen kan automatiseren. Savaco & IT-Care laat u kennismaken met deze technologie en hoe die verbonden is met de diverse Microsoft 365-componenten.

Back
ERROR. Controleer alle velden en probeer opnieuw.
Bedankt! Uw bericht werd verstuurd.