Digitaal is het nieuwe normaal

Het zijn bizarre en onzekere tijden. Hoe de toekomst er zal uitzien, is in tijden van pandemie nog moeilijker te voorspellen dan anders. Maar als de coronacrisis ons één iets duidelijk maakt, dan is het wel dit: het nieuwe normaal is digitaal.

Gratis infosessie: Bellen met Office 365

Denk je na over een moderne communicatieoplossing voor jouw bedrijf? Dan heb je sowieso al van Microsoft Teams gehoord, dé tool bij uitstek om altijd en overal, zowel op kantoor, mobiel als onderweg bereikbaar te zijn voor jouw klanten.

Gratis ontbijtsessie

Hoe kan u als beslissingsnemer de juiste Cloud oplossing kiezen die het best aansluit aan de noden en eisen van uw bedrijf? Deze ontbijtsessie zal u de nodige inzichten aanreiken om de belangrijkste businessdrivers van cloudoplossingen te ontdekken.

WebiC@re

IT-Care organiseert een reeks interessante WebiC@res (=IT-Care Webinars). Noteer alvast elke 3e dinsdag van de maand in uw agenda. Tussen 12u00 en 13u00 staat een IT-Care collega u graag te woord omtrent een actueel onderwerp.

Training: Office 365 Administrator

Als uw bedrijf kiest om 'Office 365' te gebruiken, dan is het noodzakelijk dat u minstens één medewerker de 'Office 365 - Administrator opleiding' laat volgen wilt u de 'Office 365 omgeving' op een correcte en efficiënte wijze beheren.

Haal meer uit Microsoft 365

Haal meer uit de digitale tools die u al in huis hebt, en ontdek hoe Microsoft (Office) 365 u kan helpen om productiviteit, teamwork én werkplezier te verhogen.

ERROR. Controleer alle velden en probeer opnieuw.
Bedankt! Uw bericht werd verstuurd.