Licht en krachtig

Met Windows 10 verandert Surface Pro 4 van een tablet in een volledig functionele laptop met al je bureaubladsoftware.

Fantastisch scherm

Het 12,3 inch PixelSense™-scherm heeft een extreem hoog contrast en lage schittering, waardoor je een levensecht beeld krijgt.

Ongelooflijk mobiel

Krachtiger en lichter dan ooit tevoren met 766 gram. Surface Pro 4 is het veelzijdigste en productiefste apparaat dat je ooit zult gebruiken.

Werk onderweg

Met meerdere posities en een verbeterde Type Cover verandert hij in een volledig functionele laptop met bureaubladsoftware.

Uitzonderlijke prestaties

Surface Pro 4 is je mobiel werkstation, met Intel® Core™ processors waarmee je meerdere programma's kunt uitvoeren.

Mobiel werkstation

Surface Pro 4 met Intel® Core™ m3-, i5- en i7-processor van de 6e generatie is niet alleen krachtiger, maar ook stiller en koeler dan ooit tevoren.

Blijf scherp

Woon een videovergadering bij in HD met de camera van 5 megapixels aan de voorkant, of neem fantastische foto's en videobeelden met de camera van 8 megapixels en autofocus aan de achterkant.

Gaat de hele dag mee

De accu gaat wel 9 uur mee zodat je zonder onderbreking kunt doorwerken. Je kunt je Surface nu de hele dag met je meenemen.

Voert Windows en Office vlekkeloos uit

De beste Windows van allemaal, met allerlei fantastische nieuwe functies. Zoals innovaties in beveiliging, personalisatie en productiviteit.

Volledig kantoor

Surfact Pro 4 werkt prima met de volledige suite Office-producten, waardoor je productiviteit een nieuw hoogtepunt bereikt.

Webpagina's markeren

Schrijf rechtstreeks op webpagina's met de Surface-pen in de helemaal nieuwe Microsoft Edge-browser en deel je aantekeningen met gemak.

Ongelimiteerde apps

Surface Pro 4 heeft al het vermogen dat je nodig hebt voor zelfs de meest veeleisende apps, samen met creatieve en professionele software.

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!