Referenties

SMALL ENTERPRISE (1-5 users)


Wij hebben gekozen om niet te investeren in een eigen server. Vandaag is er een beter en goedkoper alternatief: werken in de cloud.

HaromedLees meer

We beschikken steeds over de meest recente versies van Microsoft Office en zijn we altijd in orde met onze licenties. Nooit meer schrik voor een controle!

Transport Van Renterghem nvLees meer

logo ENC bvbaDankzij Microsoft Office 365 hebben we geen lokale server en geen cloud server nodig.

ENC bvbaLees meer

logo VantieghemIn mijn omgeving zijn er nog weinig brandstoffenverdelers die overgeschakeld zijn naar de cloud. Dat vind ik frappant want het is ideaal voor de sector!

Vantieghem Erik nvLees meer

Het aantal apparaten en kabels is sterk verminderd. Alles is veel properder en aangenamer geworden om in te werken.

Greenhouse bvbaLees meer

logo De Poort StripspeciaalzaakOmdat ik nogal een voorstander ben van nieuwe technologieën en vooruitgang, sprak de cloud mij vrijwel meteen aan.

De Poort StripspeciaalzaakLees meer

Cloud computing is voor mij geen hype, maar dagdagelijkse realiteit.

Delvou & Co AccountantskantoorLees meer

logo Houthandel Deville-ClaeysDe cloud is heel toegankelijk. Onlangs ervaarden we terug veel voordelen ervan met onze stocktelling.

Houthandel Deville-ClaeysLees meer

MEDIUM ENTERPRISE (6-100 users)


Al snel bleek dat IT-Care over migratie tools beschikte die toelieten dat een groot deel van de migratie automatisch verloopt. We zouden naar de toekomst toe graag uitbouwen naar OneDrive for Business om documenten efficiënter te delen met bijvoorbeeld collega’s in Amerika.

Eddy Merckx Cycles nvLees meer

IT-Care – waar we een zeer groot vertrouwen in hebben – heeft ons ook echt aanbevolen om voor het cloud verhaal te gaan. Het was een grote uitdaging voor ons maar we zijn daar goed doorgeloodst en nu zeer tevreden dat we met een professionele ICT Expert de overschakeling naar de cloud omgeving doorgemaakt hebben.

Kantoor Van Reybrouck cvbaLees meer

Dankzij Office 365 kunnen onze sales managers technische documentatie, prijslijsten, enz. ophalen via de smartphone, tablet of PC, waar zij zich ook bevinden.

iC GroupLees meer

De medewerkers van IT-Care hebben de down time van ons bedrijf zo kort mogelijk gehouden. Bovendien staan de gecertifieerde helpdeskmedewerkers steeds tot onze beschikking als we vragen hebben.

Remitrans nvLees meer

Via de cloud zijn alle bedrijfsgegevens overal veilig en permanent ter beschikking.

LabconsultLees meer

logo De RandProductiviteit bij VZW De Rand stijgt 40% door Exchange Online.

VZW De RandLees meer

logo Schoolgemeenschap Sint-PaulusAls school ben je verplicht om systemen te gebruiken die je leerlingen boeien, zoals Microsoft Office 365.

Scholengemeenschap Sint-PaulusLees meer

Onze kleine KMO kan zich geen ICT-medewerker veroorloven en onze computers dienen altijd zonder problemen te werken. IT-Care biedt ons die garantie!

Zakenkantoor Strobbe bvbaLees meer

log DecuyperDankzij onze aXsGUARD Gatekeeper als firewall, beschikt ons netwerk nu over een heel goede beveiliging tegen ongewenst bezoek van buitenaf.

Decuyper nvLees meer

logo IT-Care Cloud integratorSerge De Geyter is zo in de wolken over cloud computing dat zijn bedrijf volledig in de cloud werkt: de beste publiciteit om klanten te overtuigen is het ook te doen.

IT-Care nvLees meer

Die goede back-up van de cloud server en de garantie dat onze cloud server een uptime heeft van zo goed als 100%, geeft echt een veilig gevoel.

TeamAccountLees meer

Wanneer ik een apparaat gebruik dat niet van mij is, kan ik me bij Office 365 online aanmelden en heb ik in enkele seconden – heel snel dus – toegang tot mijn eigen mails, in dezelfde interface.

Transportbedrijf kan volledig focussen op logistiek en service dankzij de cloud.

Jacobs LogisticsLees meer

CORPORATE ENTERPRISE (100+ users)


IT-Care is al jaren onze vaste IT-partner voor het beheer van onze computers en server. Door de vertrouwensband hebben we hulp ingeroepen om de migratie naar Office 365 in de 120 verschillende landen in goede banen te leiden.

Protos: alles begint met waterLees meer

IT-Care – onze Proximus ICT Expert – heeft to the point antwoorden gegeven en ook oplossingen naar voren geschoven betreffende de problematiek bij Flamant. Dit gaf natuurlijk het nodige vertrouwen.

Flamant Interieur nvLees meer

Hoe als eenmansdienst en zonder back-up alle computerproblemen en – vragen oplossen van de medewerkers Stad Poperinge?

Stad PoperingeLees meer

Voor de meeste medewerkers voelde de migratie van Lotus Notes naar Office 365 een beetje aan zoals terug thuiskomen. Alles voelde weer intuïtief aan dankzij de vertrouwde schermen en de gekende logica.

Concordia TextilesLees meer

We werken nu efficiënter. Alles wat door meerdere mensen bewerkt moet worden, gaat nu naar de cloud. Iedereen kan op elk moment alle documenten raadplegen en iedereen is zeker dat hij op dezelfde versie werkt.

GoodPlanet BelgiumLees meer

Spadel kan op nieuwe manieren werken dankzij migratie naar Office 365.

Spadel nvLees meer

ACODDankzij Office 365 kunnen we meer ter beschikking stellen aan iedereen.

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!