Parttime administratief bediende voor receptie (telefoon) en loggen van supportvragen.

 

Ons bedrijf:

IT-Care is een IT-servicebedrijf dat zich onderscheidt als moderne Cloud Integrator met als missie de IT-zorgen van onze klanten over te nemen. Deze zorgeloze IT-diensten organiseren we voornamelijk via partnerships met Microsoft en Proximus.

De laatste jaren specialiseert IT-Care voornamelijk in cloudoplossingen, waaronder Microsoft Office 365 (e-mail, SharePoint, Skype for Business, OneDrive, ...) Als Proximus ICT Expert bieden we onze klanten ook Telecom oplossingen aan zoals Call Connect, fixed internet, Explore, e.d.

IT-Care helpt waar mogelijk in de digitale transformatie die elk bedrijf ondergaat of nog moet ondergaan. Microsoft Office 365 is een ideaal platform dat de eerste stap kan zijn om deze plannen te realiseren. IT-Care wordt door Microsoft beschouwd als een loyale partner die zich elke dag maximaal inzet, en dat doen we ook voor jou. Onze loyaliteit, inzet et strategische visie werden beloond met de titel Microsoft KMO Partner of the Year 2016.

Jobinhoud:

Om ons team te versterken zijn we voor ons kantoor te Poperinge dringend op zoek naar een parttime administratief bediende - elke dag in de voormiddag (3 à 4 uur).

Als receptionist(e) sta je enthousiast midden in onze organisatie. Je voornaamste taak is de aanmaak van tickets van de IT-supportvragen in ons systeem (software voor het opvolgen van call ids). Ook de andere binnenkomende telefoongesprekken neem je aan.

Profiel:

  • Je bent communicatief, stressbestendig en kan een boodschap perfect overbrengen.
  • Je bent mondeling en schriftelijk goed tweetalig Nederlands/Frans.
  • Je werkt nauwkeurig en hebt affiniteit met ICT.

Aanbod:

In ruil voor je IT-kennis en inzet, bieden we je een uitdagende en veelzijdige functie in een vooruitstrevende en prettige werkomgeving aan. Het aantrekkelijke salaris wordt aangevuld met verschillende extralegale voordelen. Deze functie omvat een contract van onbepaalde duur. Herken je jezelf en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en neem snel contact op!

 

IT-Care gaat nog een 'trap' verder op vlak van het Nieuwe Werken!

"Hoe zou het zijn om tijdens de werkuren meer te bewegen en op die manier fitter te blijven?" vroegen de IT-Care collega's zich af. Daarom zijn een deel van onze bureaus vervangen door een nieuwe variant, waarbij het werkblad naar omhoog en naar omlaag kan met een simpele druk op de knop. Staand en zittend werken kan nu afgewisseld worden met fietsen, de perfecte manier om de hele dag in beweging te blijven. Acht uur per dag stilzitten is namelijk voor niemand gezond.

 

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!