Office 365 Developer

 

 

Ons bedrijf:

IT-Care is een IT-servicebedrijf dat zich onderscheidt als moderne Cloud Integrator met als missie de IT-zorgen van onze klanten over te nemen. Deze zorgeloze IT-diensten organiseren we voornamelijk via partnerships met Microsoft en Proximus.

De laatste jaren specialiseert IT-Care voornamelijk in cloudoplossing, waaronder Microsoft Office 365 (e-mail, SharePoint, Skype for Business, OneDrive, Teams, …) en Microsoft Azure.

IT-Care helpt waar mogelijk in de digitale transformatie die elk bedrijf ondergaat of nog moet ondergaan. Microsoft Office 365 is een ideaal platform dat de eerste stap kan zijn om deze plannen te realiseren. IT-Care wordt door Microsoft beschouwd als een loyale partner die zich elke dag maximaal inzet.  Onze loyaliteit, inzet en strategische visie werden beloond met de titels Microsoft KMO Partner of the Year 2016, Proximus Best Collaboration Partner 2016, Proximus Cloud Growth Partner of the Year 2017 en Proximus ICT expert partner of the Year 2018!

 

Omschrijving:

Om onze diensten verder uit te bouwen, willen we ons team uitbreiden met een Office 365 developer. Als technisch specialist speel je de essentiële rol om de Office 365 experience verder te definiëren binnen onze organisatie en binnen de projecten voor onze klanten. Je automatiseert bedrijfsprocessen, breidt de bruikbaarheid van platformen uit en zorgt voor integratie met externe systemen. Je zal, In functie van jouw ervaring en kennis,  starten met het volgen van een opleiding om jouw kennis van specifieke technologieën en methodologieën te vervolmaken. Daarna ga je onmiddellijk aan de slag uiteraard in nauwe samenwerking met het team. Je collega’s kennen je als een betrouwbare medewerker en kunnen rekenen op jouw vaardigheid in het vertalen en implementeren van functionele vereisten naar een technische oplossing, rekening houdend met de voorziene technische architectuur.

 

Kennis:

Als Office 365 developer ben je vooral bezig met het leren schrijven van nette en stabiele code. De naamgeving van de gebruikte entiteiten binnen de code zijn duidelijk en beschrijvend, identificeren hun nut en functie zodat je code goed gestructureerd is, makkelijk te lezen door externen en simpel aan te passen in de toekomst. Als een door kwaliteit gedreven professional werk je volgens een vooropgesteld plan en zorg je voor statusupdates naar alle betrokken partijen toe. Doordat je gemotiveerd bent om zaken snel op te pikken, heb je slechts beperkte tijd nodig om je technische skills aan te scherpen wanneer je geconfronteerd wordt met een project waar je nieuwe uitdagingen krijgt of moet werken met nieuwe technologie. Je beschikt over:

  • Praktische ervaring binnen codering met meer traditionele talen
  • Kennis van low-code (Excel, VBA, Flow, PowerApps, PowerBI, …..) is zeker een plus!
  • Goede kennis van HTML/CSS
  • Scripting ervaring is een pluspunt (powershell, phyton, …)
  • Mvc
  • Jquerry
  • Javascript

 

Profiel:

We zoeken een leergierige, vlotte collega die houdt van het uitpluizen en oplossen van technische vragen en die voldoening vindt in het leveren van kwaliteitsservice. 

  • Je bent zowel analytisch als technisch ingesteld.
  • Je bent leergierig en bent graag op de hoogte van de laatst trends en technieken. 
  • Je hebt een heel goede programmeerlogica en kan deze toepassen in verschillende omgevingen.
  • Je bent een teamplayer en je kan communiceren met andere mensen. 
  • Je werkt efficiënt en gestructureerd en vooral:  je kan opdrachten afwerken. 
  • Je hebt een goede kennis van het Frans, Nederlands en Engels. 
  • Je neemt initiatieven en bent klantgericht. 
  • Je bent methodisch, geordend, stipt en precies.

Aanbod:

Als Office 365 developer maak je deel uit van een ambitieus jong bedrijf waar je jezelf kan ontwikkelen en het toekomstig IT landschap van België mee zal vormgeven. Hiervoor bieden we je een uitdagende en veelzijdige functie in een hightech omgeving aan. Het aantrekkelijke salaris wordt aangevuld met verschillende extralegale voordelen. We willen je volop de kans bieden om zelfstandig aan je projecten te werken en je talenten verder te ontplooien. We bieden een contract van onbepaalde duur. Herken je jezelf en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en neem snel contact op!

 

IT-Care gaat nog een 'trap' verder op vlak van het Nieuwe Werken!

"Hoe zou het zijn om tijdens de werkuren meer te bewegen en op die manier fitter te blijven?" vroegen de IT-Care collega's zich af. Daarom zijn een deel van onze bureaus vervangen door een nieuwe variant, waarbij het werkblad naar omhoog en naar omlaag kan met een simpele druk op de knop. Staand en zittend werken kan nu afgewisseld worden met fietsen, de perfecte manier om de hele dag in beweging te blijven. Acht uur per dag stilzitten is namelijk voor niemand gezond.

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!