Junior Business Consultant

 

Ons bedrijf:

IT-Care is een IT-servicebedrijf dat zich onderscheidt als moderne Cloud Integrator met als missie de IT-zorgen van onze klanten over te nemen. Deze zorgeloze IT-diensten organiseren we voornamelijk via partnerships met Microsoft en Proximus.

De laatste jaren specialiseert IT-Care voornamelijk in cloudoplossing, waaronder Microsoft Office 365 (e-mail, SharePoint, Skype for Business, OneDrive, …) Als Proximus ICT Expert bieden we onze klanten ook Telco oplossingen aan zoals Call Connect, fixed internet, Explore e.d.

IT-Care helpt waar mogelijk in de digitale transformatie die elk bedrijf ondergaat of nog moet ondergaan. Microsoft Office 365 is een ideaal platform dat de eerste stap kan zijn om deze plannen te realiseren. IT-Care wordt door Microsoft beschouwd als een loyale partner die zich elke dag maximaal inzet.  Onze loyaliteit, inzet en strategische visie werden beloond met de titels Microsoft KMO Partner of the Year 2016, Proximus Best Collaboration Partner 2016 en Proximus Cloud Growth Partner of the Year 2017.

 

 

Jobinhoud:

Om een betere service te kunnen leveren aan onze klanten, breidt IT-Care uit en verhoogt de bezetting in het kantoor te Poperinge. Daarom zijn we dringend op zoek naar een Junior Business Consultant die onze diensten mee komt ondersteunen. Na een grondige opleiding en begeleiding omvat deze functie een reeks boeiende en gevarieerde waaier aan taken:

 • Je voert projecten uit binnen het vakgebied, van onderzoek tot implementatie.
 • Je analyseert zwaktes en sterktes van de klant.
 • Je analyseert de haalbaarheid van een project.
 • Je draagt kennis over naar de gebruikers.
 • Je evalueert een project en stuurt bij waar nodig.

 

Profiel:

 • Je werkt probleemoplossend.
 • Je beschikt over een groot analytisch vermogen en kan overtuigen.
 • Je bent proactief en durft initiatief te nemen.
 • Je bent zelfzeker en durft beslissingen te nemen.
 • Je bent methodisch, geordend en precies.
 • IT-diploma is een pluspunt, maar geen vereiste.
 • Kennis van BI tools is een pluspunt (Power BI, SQL Reporting Services, QlikView, Tableau, …).
 • Kennis van SQL (SSIS, SSRS, SSAS) en Sharepoint kunnen een meerwaarde zijn, net als kennis van Flow en PowerApps.

Aanbod:

In ruil voor je kennis en inzet, bieden we je een uitdagende en veelzijdige functie in een hightech omgeving aan. Het aantrekkelijke salaris wordt aangevuld met verschillende extralegale voordelen. We willen je volop de kans bieden om zelfstandig aan je projecten te werken en je talenten verder te ontplooien. Deze functie omvat een contract van onbepaalde duur. Herken je jezelf en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en neem snel contact op!

 

IT-Care gaat nog een 'trap' verder op vlak van het Nieuwe Werken!

"Hoe zou het zijn om tijdens de werkuren meer te bewegen en op die manier fitter te blijven?" vroegen de IT-Care collega's zich af. Daarom zijn een deel van onze bureaus vervangen door een nieuwe variant, waarbij het werkblad naar omhoog en naar omlaag kan met een simpele druk op de knop. Staand en zittend werken kan nu afgewisseld worden met fietsen, de perfecte manier om de hele dag in beweging te blijven. Acht uur per dag stilzitten is namelijk voor niemand gezond.

 

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!