Inside Sales Medewerker

 

Ons bedrijf:

IT-Care is een IT-servicebedrijf dat zich onderscheidt als moderne Cloud Integrator met als missie de IT-zorgen van onze klanten over te nemen. Deze zorgeloze IT-diensten organiseren we voornamelijk via partnerships met Microsoft en Proximus.

De laatste jaren specialiseert IT-Care voornamelijk in cloudoplossing, waaronder Microsoft Office 365 (e-mail, SharePoint, Skype for Business, OneDrive, …) Als Proximus ICT Expert bieden we onze klanten ook Telco oplossingen aan zoals Call Connect, fixed internet, Explore e.d.

IT-Care helpt waar mogelijk in de digitale transformatie die elk bedrijf ondergaat of nog moet ondergaan. Microsoft Office 365 is een ideaal platform dat de eerste stap kan zijn om deze plannen te realiseren. IT-Care wordt door Microsoft beschouwd als een loyale partner die zich elke dag maximaal inzet.  Onze loyaliteit, inzet en strategische visie werden beloond met de titels Microsoft KMO Partner of the Year 2016, Proximus Best Collaboration Partner 2016 en Proximus Cloud Growth Partner of the Year 2017.

 

Jobinhoud:

Om ons team te versterken zijn we voor ons kantoor te Poperinge dringend op zoek naar een Inside Sales Medewerker (m/v):

 • Als Inside Sales medewerker ben je het visitekaartje van de organisatie en krijg je de kans om je commerciële vaardigheden optimaal te gebruiken.
 • Je genereert zelfstandig leads vanuit marketingcampagnes en volgt deze telefonisch op.
 • Door de nauwe contacten met je bestaande klanten optimaal te onderhouden, bouw je je klantenportefeuille uit voor een samenwerking op lange termijn.
 • Laat de naam Inside Sales je niet direct afschrikken, je hebt namelijk meer de rol van consultant, waarin je je passie voor het product kan overbrengen op de klant.
 • Je kan rekenen op de ondersteuning en knowhow van de collega's.
 • Je werkt offertes uit en geeft de klanten advies over de beste oplossing.

Profiel:

 • Je hebt een goede kennis van of wil om je te versterken in cloud computing (bvb. Office 365).
 • Kennis van Flow en/of PowerApps is een pluspunt.
 • Je beschikt over een uitgesproken commerciële drive en een aangename telefoonstem die je toelaten de klant op een creatieve wijze te informeren en te overtuigen.
 • Je spot uit eigen beweging kansen in de markt en gaat hier proactief mee aan de slag.
 • Je denkt vernieuwend, bent communicatief vaardig en kan een boodschap perfect overbrengen.
 • Je bent mondeling goed tweetalig Nederlands/Frans.

Aanbod:

In ruil voor de ontplooiing van je salestalent en inzet, bieden we je een uitdagende functie in een hightech omgeving aan. Het aantrekkelijke salaris wordt aangevuld met verschillende extralegale voordelen. We willen je volop de kans bieden om zelfstandig aan je projecten te werken en je talenten verder te ontplooien. Deze functie omvat een contract van onbepaalde duur. Herken je jezelf en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en neem snel contact op!

 

IT-Care gaat nog een 'trap' verder op vlak van het Nieuwe Werken!

"Hoe zou het zijn om tijdens de werkuren meer te bewegen en op die manier fitter te blijven?" vroegen de IT-Care collega's zich af. Daarom zijn een deel van onze bureaus vervangen door een nieuwe variant, waarbij het werkblad naar omhoog en naar omlaag kan met een simpele druk op de knop. Staand en zittend werken kan nu afgewisseld worden met fietsen, de perfecte manier om de hele dag in beweging te blijven. Acht uur per dag stilzitten is namelijk voor niemand gezond.

 

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!