Externe Sales ICT

 

 

Ons bedrijf:

IT-Care is een IT-servicebedrijf dat zich onderscheidt als moderne Cloud Integrator met als missie de IT-zorgen van onze klanten over te nemen. Deze zorgeloze IT-diensten organiseren we voornamelijk via partnerships met Microsoft en Proximus.

IT-Care is een vertrouwenspartner voor haar klanten. Dit realiseren we door in te spelen op wat er vandaag speelt bij de Belgische kmo. De behoeftes die we bij hen zien, koppelen we aan hedendaagse en moderne oplossingen die future proof zijn. Hiermee is IT-Care een trendsetter wat betreft cloud computing.

IT-Care helpt waar mogelijk in de digitale transformatie die elk bedrijf ondergaat of nog moet ondergaan. Microsoft Office 365 is een ideaal platform dat de eerste stap kan zijn om deze plannen te realiseren. IT-Care wordt door Microsoft beschouwd als een loyale partner die zich elke dag maximaal inzet, en dat doen we ook voor jou. Onze loyaliteit, inzet et strategische visie werden beloond met de titel Microsoft Partner of the Year 2016.

Jobinhoud:

Om ons salesteam te versterken zijn we op zoek naar een gedreven Externe Sales ICT voor een onmiddellijke indiensttreding.

Nadat je volledig bent ingewerkt en alle IT-Care diensten onder de knie hebt, word je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille en het werven van nieuwe klanten. Je promoot actief onze uitgebreide mogelijkheden op vlak van ICT. Je kan hiervoor steeds de hulp inroepen van je sales en system engineer collega's. Je geniet hierbij een brede commerciële verantwoordelijkheid. Dit betekent voor jou beslist een boeiende uitdaging!

Door je informaticakennis, persoonlijk enthousiasme en overtuigingskracht zet je sales opportuniteiten om in orders. Door je creativiteit en servicegerichtheid bouw je een band met je klanten. Verder word je nauw betrokken bij marketingacties en sta je garant voor een perfecte administratieve opvolging.

Profiel:

Je bent een geboren verkoper met een excellent luistervermogen. Een degelijke commerciële ervaring binnen de B2B-sector is een must. Je bent dan ook bij voorkeur reeds enkele jaren succesvol in een commerciële functie in een B2B-omgeving. Affiniteit met de ICT-sector en/of dienstensector is zeker een noodzaak. Dankzij je commercieel talent weet je proactief in te spelen op opportuniteiten.

Daarnaast heb je een stevige persoonlijkheid en weet je zelfstandig en georganiseerd te werken. Je bent overtuigend, assertief en bent heel klant- en oplossingsgericht.

Tenslotte ben je ambitieus en gedreven. Je bent een kuitenbijter en kan volhouden om een verkoop af te ronden. Je communicatieve vaardigheden komen sterk naar voren in zowel gesproken als geschreven woord. Kennis van HP en Microsoft producten en inzicht in het huidige cloud aanbod zoals virtuele servers, Office 365, SharePoint e.d. zijn belangrijke pluspunten. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een goede mondelinge kennis van het Frans en het Engels.

Aanbod:

IT-Care is een groeiend bedrijf waar de ene dag zelden op de andere lijkt. Bij deze boeiende en afwisselende job hoort een gedegen opleiding en een competitief verloningspakket met firmawagen, aangevuld met extralegale voordelen. Je maakt deel uit van een jong en hecht team. Wij bieden je een contract van onbepaalde duur aan. Je doet een schat aan kennis en ervaring op, binnen een team dat gespecialiseerd is in ICT-oplossingen en het creëren van een stabiele dienstverlening naar de Belgische KMO en grotere spelers.

IT-Care gaat nog een 'trap' verder op vlak van het Nieuwe Werken!

"Hoe zou het zijn om tijdens de werkuren meer te bewegen en op die manier fitter te blijven?" vroegen de IT-Care collega's zich af. Daarom zijn een deel van onze bureaus vervangen door een nieuwe variant, waarbij het werkblad naar omhoog en naar omlaag kan met een simpele druk op de knop. Staand en zittend werken kan nu afgewisseld worden met fietsen, de perfecte manier om de hele dag in beweging te blijven. Acht uur per dag stilzitten is namelijk voor niemand gezond.

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!