Administratief bediende met Telecom en IT-kennis en ervaring

 

Ons bedrijf:

IT-Care is een IT-servicebedrijf dat zich onderscheidt als moderne Cloud Integrator met als missie de IT-zorgen van onze klanten over te nemen. Deze zorgeloze IT-diensten organiseren we voornamelijk via partnerships met Microsoft en Proximus.

IT-Care is een vertrouwenspartner voor haar klanten. Dit realiseren we door in te spelen op wat er vandaag speelt bij de Belgische KMO. De behoeftes die we bij hen zien, koppelen we aan onze hedendaagse en moderne oplossingen die future proof zijn.  Hiermee is IT-Care een trendsetter wat betreft cloud computing. IT-Care helpt waar mogelijk in de digitale transformatie die elk bedrijf ondergaat of nog moet ondergaan. Microsoft Office 365 is een ideaal platform dat de eerste stap kan zijn om deze plannen te realiseren.

IT-Care wordt door Microsoft beschouwd als een loyale partner die zich elke dag maximaal inzet, en dat doen we ook voor jou. Onze loyaliteit, inzet en strategische visie werden beloond met de titels Microsoft Partner of the Year 2016, Proximus Best Collaboration Partner 2016, Proximus Cloud Growth Partner of the Year 2017.

 

Jobinhoud:

Om ons team te versterken zijn we voor ons kantoor te Poperinge dringend op zoek  naar een bediende met Proximus telecom en IT-kennis om de sales ploeg mee te ondersteunen.

  • Als rechterhand van de sales collega's krijg je de kans om je telecom en IT-ervaring en inzicht optimaal te gebruiken.
  • Je maakt de voorbereiding van de hardware offertes en geeft de sales collega's advies over de beste oplossing die ze op offerte kunnen plaatsen.
  • Op termijn kan je ook de functie van aankoper opnemen.

Profiel:

  • Belangrijk: Je hebt relevante ervaring met Proximus diensten, producten en activatietools.
  • Je hebt een ruime technische en hardware kennis en je voelt je thuis in de KMO IT-wereld.
  • Je denkt vernieuwend, bent communicatief en kan een boodschap perfect overbrengen.
  • Je bent mondeling en schriftelijk goed tweetalig Nederlands / Frans.

Aanbod:

In ruil voor de ontplooiing van je talent en inzet, bieden we je een uitdagende functie in een vooruitstrevende omgeving aan. Het aantrekkelijke salaris wordt aangevuld met verschillende extralegale voordelen. We willen je volop de kans bieden om zelfstandig aan je projecten te werken en je talenten verder te ontplooien. Deze functie omvat een contract van onbepaalde duur.

Herken je jezelf en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en neem snel contact op!

IT-Care gaat nog een 'trap' verder op vlak van het Nieuwe Werken!

"Hoe zou het zijn om tijdens de werkuren meer te bewegen en op die manier fitter te blijven?" vroegen de IT-Care collega's zich af. Daarom zijn een deel van onze bureaus vervangen door een nieuwe variant, waarbij het werkblad naar omhoog en naar omlaag kan met een simpele druk op de knop. Staand en zittend werken kan nu afgewisseld worden met fietsen, de perfecte manier om de hele dag in beweging te blijven. Acht uur per dag stilzitten is namelijk voor niemand gezond.

 

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!