• Diensten van IT-Care
  • IT-Care Cloud Integrator

Welkom bij IT-Care


 

IT-Care is een IT-servicebedrijf dat zich onderscheidt als moderne Cloud Integrator met als missie de IT-zorgen van onze klanten over te nemen. Deze zorgeloze IT-diensten organiseren we voornamelijk via partnerships met Microsoft en Proximus.

IT-Care wil een vertrouwenspartner zijn voor haar klanten.  Dit realiseren we door het aanbieden van kwalitatieve ICT-oplossingen die de hedendaagse trends volgen. Hiermee is IT-Care een trendsetter wat betreft cloud computing. Dat cloudoplossingen telkens weer een succes zijn en bijdragen tot de bedrijfsproductiviteit, blijkt uit de talrijke succesverhalen die IT-Care op dit vlak al heeft gerealiseerd. We verhuren onze diensten ook meer dan we ze verkopen en merken dat de opkomende generaties dit kunnen appreciëren. Door onze diensten “as a service” voor te stellen, helpt IT-Care om investeringen verder af te bouwen en sneller operationeel te zijn met vernieuwende technologieën. Cloud diensten zijn flexibel en schaalbaarder dan on-site investeringen.  

IT-Care helpt waar mogelijk in de digitale transformatie die elk bedrijf ondergaat of nog moet ondergaan. Microsoft Office 365 is een ideaal platform dat de eerste stap kan zijn om deze plannen te realiseren, een telefooncentrale in de Cloud (Call Connect) is nu ook mogelijk.

Vanuit onze softwareontwikkeling roots (TopPower) benadrukken we het belang van een goede samenwerking met diverse applicatiebouwers om alles vloeiend te laten samenwerken. Bij elke oplevering van “vernieuwde“ platformen wordt aandacht besteed aan gebruikersopleiding, zodat nieuwe mogelijkheden een snellere acceptatie vinden. Zo verhoogt de productiviteit bij de klant.

Mijn IT-Care

De snelste weg naar onze helpdesk! Registreer uw supportvragen rechtstreeks via ons online portaal. Indien u voor de eerste keer gebruik maakt van deze site, dient u zich eenmalig te registreren.

  • username
  • pasword

Evenementen


webinar2

Facebook

IT-Care nv

1 day 8 hours ago

>>> SAVE THE DATE <<<

Dit najaar en begin 2017 organiseert IT-Care in samenwerking met #Syntra terug 3 ontbijtsessies "Flexibel werken in de cloud: Office 365".

Deze gaan door op:

- Donderdag 8 december (Gent)
- Dinsdag 7 februari (Gent)
- Donderdag 9 maart (Kortrijk)

Meer info volgt binnenkort.
Alvast plekje reserveren? Dat kan via marketing@itcare.be.

IT-Care nv

5 days 19 hours ago

We werden op de hoogte gebracht dat een valse mail van TVH in omloop is, opgelet hiermee. Meteen deleten en nergens op klikken / geen bijlages openen.

IT-Care nv

6 days 16 hours ago

Om 12u00 start ons webinar over een cryptolocker vrij leven. Meevolgen? Schrijf nog snel in via de site:

http://www.itcare.be/nl/Webinars/

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!