• TrainingC@re
  • Diensten van IT-Care
  • IT-Care Cloud Integrator

Welkom bij IT-Care


 

IT-Care is een IT-servicebedrijf dat zich onderscheidt als moderne Cloud Integrator met als missie de IT-zorgen van onze klanten over te nemen. Deze zorgeloze IT-diensten organiseren we voornamelijk via partnerships met Microsoft en Proximus.

IT-Care is een vertrouwenspartner voor haar klanten.  Dit realiseren we door in te spelen op wat er vandaag speelt bij de Belgische kmo. De behoeftes die we bij u zien, koppelen we aan hedendaagse en moderne oplossingen die future proof zijn. Hiermee is IT-Care een trendsetter wat betreft cloud computing.Bij de vele klanten die nu al op deze manier werken, zien we dat de productiviteit verhoogt en de algemene gezondheid van het bedrijf positief beïnvloed wordt.

We verhuren onze diensten ook meer dan we ze verkopen en merken dat de opkomende generaties dit kunnen appreciëren. Door onze diensten “as a service” voor te stellen, helpt IT-Care om investeringen verder af te bouwen en sneller operationeel te zijn met vernieuwende technologieën. Cloud diensten zijn flexibel en schaalbaarder dan on-site investeringen.  

IT-Care helpt waar mogelijk in de digitale transformatie die elk bedrijf ondergaat of nog moet ondergaan. Microsoft Office 365 is een ideaal platform dat de eerste stap kan zijn om deze plannen te realiseren, een telefooncentrale in de Cloud (Call Connect) is nu ook mogelijk. IT-Care wordt door Microsoft beschouwd als een loyale partner die zich maximaal inzet, en dat doen we ook voor jou. Onze loyaliteit, inzet en strategische visie werden beloond met de titel Microsoft Partner of the Year.

Vanuit onze softwareontwikkeling roots (TopPower) benadrukken we het belang van een goede samenwerking met diverse applicatiebouwers om alles vloeiend te laten samenwerken. Bij elke oplevering van “vernieuwde“ platformen wordt aandacht besteed aan gebruikersopleiding, zodat nieuwe mogelijkheden een snellere acceptatie vinden. Zo verhoogt de productiviteit bij de klant.

Luisteren naar waar u elke dag mee bezig bent, dat is wat IT-Care doet.

Mijn IT-Care

De snelste weg naar onze helpdesk! Registreer uw supportvragen rechtstreeks via ons online portaal. Indien u voor de eerste keer gebruik maakt van deze site, dient u zich eenmalig te registreren.

  • username
  • pasword

Evenementen


webinar

Facebook

IT-Care nv

7 months 1 hour ago

19/06 - WEBINAR - Product update: overzicht MS Office 365 licenties.

Meer info en inschrijven:

WebiC@re - IT-Care Cloud Integrator

IT-Care nv

7 months 3 days ago

15/05 - MORGEN - WEBINAR - Hoe kan MS Office 365 me helpen om interactieve rapporten, presentaties, persoonlijke verhalen te maken en delen (Sway)?

Meer info & inschrijven:

WebiC@re - IT-Care Cloud Integrator

IT-Care nv

7 months 6 days ago

Op donderdag 17/05/2018 houden we een extra webinar over de middag! Hiervoor laten we graag Bart Roels van Microsoft aan het woord. Hij legt u in een uurtje zijn interessante ideeën omtrent "Cloud Principles" uit. Heel interessant om mee te volgen, ook indien u reeds werkt in de cloud. Inschrijven kan via de IT-Care site:

http://www.itcare.be/nl/Webinars/

WebiC@re - IT-Care Cloud Integrator
Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!